Rodekruis-westfriesland helpt direct
Contact
Home
Collectant
Word collectant

Collecteweek

Loopt u dit jaar ook mee?
Al met een paar uurtjes tijd kunt u iets betekenen voor het goede doel: namelijk als collectant! 
 
Van 19 tot 25 juni gaan duizenden enthousiaste en gemotiveerde collectanten langs de deuren voor Het Nederlandse Rode Kruis! 
 
Loopt u mee? Meld u dan nu aan!' 
 
"Elke keer als ik collecteer, ben ik weer een ervaring rijker. Andere mensen helpen, staat voor mij gelijk aan ademhalen. Dat doe je gewoon, zonder erbij na te denken."

Samen collecteren, dubbel zo gezellig

Collecteren wordt nog leuker als u met een vriendin, familielid of buurman loopt. Daarnaast kunt u samen dubbel zoveel huizen langsgaan en dus meer geld ophalen voor de lokale activiteiten van het Nederlandse Rode Kruis.Vraag uw vrienden, familieleden of buren met u mee te lopen via uw sociale media kanalen.Collectecoördinator worden voor het Rode Kruis?

Heeft u meer tijd? Het Rode Kruis heeft ook collectecoördinatoren nodig. Het Rode Kruis werkt met coördinatoren op wijk- en op afdelingsniveau. Als u meer dan twee uurtjes van uw tijd kunt en wilt investeren, kunt u zich ook aanmelden als wijkcoördinator of collectecoördinator. De tijdsinvestering is in de weken naar de collecte toe 2 tot 4 uur per week. Meer weten? Bekijk dan onze vacature. 
 
Aanmelden : KLIK HIER