Rodekruis-westfriesland helpt direct
Contact
Home
EHBO
Weet jij wat je moet doen bij een hartstilstand, kneuzing of ernstige bloeding? Te veel mensen in Nederland weten niet wat ze moeten doen of ze doen het verkeerde. Niet gek, want slechts 3,2% van de Nederlanders heeft een geldig EHBO-diploma. Zorg er voor dat jij weet wat je moet doen.
 
Waarom een EHBO-cursus volgen bij het Rode Kruis
 
We bieden verschillende cursussen en mogelijkheden aan. Je kunt bijvoorbeeld een online snelcursus met een korte praktijksessie volgen. Er zijn reanimatie-cursussen, EHBO aan baby’s en kinderen, een EHBO basis- en uitgebreide cursus. Met de laatste cursus mag je als EHBO-er op evenementen eerste hulp verlenen.
 
Tijdsbesparing. Bij onze cursussen hoef je geen examen te doen. Gedurende de cursus wordt je getoetst aan de hand van behaalde competenties. En dat scheelt tijd. Alle cursussen worden afgesloten met een erkend certificaat.Internationale richtlijnen. 
 
De cursussen van het Rode Kruis voldoen aan internationale richtlijnen en technieken volgens het European First Aid Manual.
 
EHBO-cursussen worden vaak door je zorgverzekeraar vergoed.
 
Op de Webshop van het Nederlandse Rode Kruis EHBO Cursus zijn alle cursussen inclusief de prijzen terug te vinden. Wilt u bij de afdeling West-Friesland in Hoorn of in Enkhuizen een cursus volgen, vul dan het formulier op deze website in.
 
Weet wat je moet doen! De eerste minuten na een ongeval zijn cruciaal om levens te redden en schade te beperken. Download de gratis EHBO-app op de Website van het Rode Kruis. Met die app heb je altijd EHBO kennis op zak.
 
Contact EHBO : KLIK HIER