West-Friesland helpt direct
Contact
Home
2017. Jul
19
UITGEBREIDE EHBO-CURSUS VAN START
Gerda / printervriendelijk

Op zaterdag 2 september wordt een uitgebreide EHBO-cursus gestart. Vijf ochtenden van 09:00 tot 13:00 uur wordt in het Rode Kruisgebouw in Hoorn les gegeven. 

Weet jij wat je moet doen bij een hartstilstand, kneuzing of ernstige bloeding? ...

Te veel mensen weten niet hoe te handelen. Niet zo gek, want slechts 3,2% van de Nederlanders heeft een geldig EHBO-diploma. Zorg dat jij wel weet wat je moet doen en volg de uitgebreide cursus van het Rode Kruis. Om te vieren dat het Rode Kruis in Nederland 150 jaar bestaat biedt de afdeling West-Friesland de uitgebreide EHBO-cursus aan voor maar 150 euro.

Na afloop van deze cursus kun je een slachtoffer in veiligheid brengen, de toestand van het slachtoffer beoordelen, reanimeren en een AED gebruiken. Je kunt ook eerste hulp verlenen bij een huidwond, bloeding, brandwond, beroerte, dreigende flauwte, hersenschudding, insectenbeet, kortademigheid, hyperventilatie, onderkoeling, hitteslag, diabetes, epilepsie, koortsstuipen en een geamputeerd lichaamsdeel.
EHBO-cursussen worden meestal door de zorgverzekeraars vergoed.

Aan deze cursus is bij goed gevolg een Europees erkend Rode Kruis certificaat “Uitgebreide EHBO” verbonden. Met dit certificaat op zak kun je als je dat wilt ook evenementenhulpverlener bij de afdeling West-Friesland worden.

Meld je aan voor de cursus via e-mail klik hier


Share This:   Facebook MySpace Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon